Verkaufen
Bücher & mehr kaufen
Kleidung kaufen
nach
oben

Salt, Fat, Acid, Heat: The Four Elements of Good Cooking

EAN: 9781782112303
Keine Bewertungen
Neu
30,00 €
  • Versandkostenfrei ab 10 Euro

Gebraucht
ausverkauft

 % SALE % 
sofort lieferbar

30,00

Zahlungsarten
Versand

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.
Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

Medium Gebundene Ausgabe
Seitenzahl 480
Erscheinungsdatum 2017-08-29
Sprache Englisch
Edition Main
Herausgeber Canongate Books Ltd.
Bei Amazon kaufen

Die gelieferte Auflage kann ggf. abweichen.

 
Kundenbewertungen

Es liegen keine Kommentare zu diesem Artikel vor.

Wir verwenden Cookies, um den bestmöglichen Service zu bieten. Weitere Informationen in unserer Datenschutzerklärung .
Newsletter